Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Aardbevingsschade


Hollema Bouw helpt u graag bij de afhandeling van aardbevingsschade.

 

Het melden van aardbevingsschade leidt niet altijd tot een bevredigende afwikkeling van het schadedossier. Meerdere malen heeft Hollema Bouw geconstateerd dat er onvoldoende oog is voor de belangen van de eigenaar. Daarom helpen en adviseren we u graag als (contra)-expert op het gebied van aardbevingsschade.

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Aardbevingsschade Hollema Bouw 1

Waar kunt u terecht als u aardbevingsschade heeft?

 

SCHADE MELDEN

Voor het melden van schade aan woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied of vragen over lopende schademeldingen kunt u contact opnemen met:

 

Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen

 

VRAGEN OVER OPNAME, BEOORDELING EN VERSTERKING

Voor vragen over de opname, de beoordeling en het versterken van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied kunt u contact opnemen met:

 

Nationaal Coördinator Groningen

Wij helpen en adviseren u graag

Na ontvangst van het voorstel van Nationaal Coördinator Groningen kunt u de stukken doorsturen naar Hollema Bouw. Wanneer u de mogelijkheid heeft om een beroep te doen op een contra-expert voor een tweede beoordeling, dan wil Hollema Bouw u hierin graag adviseren.

 

Houd u hierbij rekening met de termijnen die Nationaal Coördinator Groningen aanhoudt. Wij hebben te allen tijde als doel om een schademelding op te lossen waarbij voldoende is gedacht aan de belangen van de eigenaren voor nu en met het oog op de toekomst.

 

WERKWIJZE

Hollema Bouw levert maatwerkoplossingen op basis van de uitgebreide kennis uit onze 60 jaar ervaring. We proberen te werken met korte en duidelijke communicatielijnen, zowel intern als extern. In de projecten stellen we ons altijd flexibel, bedrijfsgericht en duurzaam op.

 

WERKGEBIED

Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast zijn we ook actief in Overijssel, Noord-Holland en Flevoland, met in het bijzonder de Noordoostpolder en de Flevopolder. Ook zijn we regelmatig actief op de Waddeneilanden en in Noord-West Duitsland. Ook als uw project zich op een andere locatie bevindt horen we graag van u zodat we mee kunnen denken.

Aardbevingsschade Hollema Bouw 2

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland