Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Over Hollema Bouw


Hollema Bouw is gevestigd in Surhuisterveen en heeft 60 jaar ervaring in de agrarische bouw, woningbouw en utiliteitsbouw. Als u het heeft over Hollema Bouw dan mag u uitgaan van degelijkheid, een scherpe prijs en innoverende en snelle bouw.

 

Onze historie

Vlak na de oorlog werd al begonnen met de ontwikkeling van de ligboxenstal. Een ontwikkeling die zich sinds die tijd versneld heeft voortgezet. De ligboxenstal veranderde mee met de wijzigingen in bedrijfsvoering, veestapel, stallenbouw, efficiëntie, dierenwelzijn en milieueisen. Inmiddels wordt Hollema Bouw landelijk erkend als een vooraanstaande bouwer op dit gebied.

Hollema Bouw is doorlopend bezig met de nieuwste ontwikkelingen voor deze bedrijfstak. Hollema Bouw is niet alleen groot geworden in de agrarische bouw, maar heeft ook op andere (bouw)terreinen haar sporen verdiend:

  • Betonkelderbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Woningbouw
  • Renovatie en onderhoud

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Onze medewerkers

Hollema Bouw is een zelfstandig opererende bouwonderneming met eigen modern materieel voor diverse bouwmethoden. In totaal werken er circa 40 mensen bij het bouwbedrijf. Er is bovendien een goed geoutilleerde werkplaats aan het bedrijf verbonden. Van daaruit leveren wij ook diverse specifieke bouwmaterialen.

 

Peter Zijlstra
Financieel directeur & Hoofd werkvoorbereiding

 

Robert Hardenberg
Commercieel manager

 

Janet van der Veen
Rinskje de Wit
Herma de Bruin

Financiële administratie
 

Anne Bosklopper
Technisch directeur

 

Harrie Bouwman

Commercieel manager
 

Gerben Hamstra
Technisch directeur & Hoofd uitvoering

 

AGRO STALINRICHTING

Simme Hooghiemstra

Onze werkwijze

Hollema Bouw levert maatwerkoplossingen op basis van de uitgebreide kennis uit onze 60 jaar ervaring. We proberen te werken met korte en duidelijke communicatielijnen, zowel intern als extern.

 

In de projecten stellen we ons altijd flexibel, bedrijfsgericht en duurzaam op.

 

WERKGEBIED

Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast zijn we ook actief in Overijssel, Noord-Holland en Flevoland, met in het bijzonder de Noordoostpolder en de Flevopolder. En we zijn bovendien regelmatig te vinden op de Waddeneilanden en in Noord-West Duitsland.

 

Ook als uw project zich op een andere locatie bevindt horen we graag van u zodat we mee kunnen denken.

 

NIEUWS

Bekijk het laatste nieuwe over Hollema Bouw. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van recente ontwikkelingen. U kunt ons ook volgen op Facebook en LinkedIn.

 

Recente nieuwsberichten

Stalinrichting Hollema Bouw

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland