Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Stalinrichting


Hollema Bouw heeft sinds kort Agro Stalinrichting overgenomen en is al geruime tijd dealer van Spinder Stalinrichting. U kunt bij ons terecht voor advies, levering en eventuele montage van uw stalinrichting.

Voor de levering van losse artikelen uit de catalogus of de levering van een complete inventaris kunt u gerust contact met ons opnemen. Vraag ons vrijblijvend om advies, een offerte of het toesturen van een catalogus.

 

Logo Agro Stalinrichting

De dochteronderneming van Hollema Bouw, Agro Stalinrichting, is al geruime tijd dealer van stalinrichting. U kunt bij Agro Stalinrichting terecht voor een compleet assortiment van:

  • Het inrichten van melkveestallen
  • Het inrichten van jongveestallen
  • Jongvee opfoksystemen
  • Verlichting
  • Drinkwatersystemen
  • Ventilatiesystemen
  • Voergangbruggen

De medewerkers van Agro Stalinrichting voorzien u graag van advies. Kijk eens op: www.agrostalinrichting.nl.

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Stalinrichting Hollema Bouw Friesland 17

Spinder

 

Dierenwelzijn

Dieren die zich beter voelen, presteren beter. Daarom betekent comfort veel meer dan alleen gemak. Zo zorgen de producten van Spinder voor een goed stalklimaat waarbij optimale gelegenheid tot rust, voedering en beweging leiden tot betere resultaten. Dit hogere rendement is natuurlijk één van de belangrijkste factoren in een moderne en efficiënte rundveehouderij.

 

Spinder Stalinrichting

Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Spinder het grootste assortiment. Ook op gebied van mestverwerking beschikt Spinder over de producten die het voor de veehouder mogelijk maken schoner en hygiënischer te produceren.


Spinder heeft regelmatig restproducten of gebruikte stalinrichting in de aanbieding. Kijk eens op www.spinder.nl.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland