Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Woningbouw in Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder


U kunt bij Hollema Bouw zowel terecht voor particuliere woningbouw in Friesland als bedrijfswoningen. In alle gevallen met een persoonlijk karakter en op maat voor u gebouwd.

 

Particuliere woningbouw Friesland en omstreken

Vooral voor een particulier is het laten bouwen van een eigen woning in Friesland en omstreken een ingewikkeld proces. De adviseur van Hollema Bouw begeleidt op persoonlijke wijze het hele traject. Speciale aandacht wordt besteed aan het goed in kaart brengen van de wensen van de klant.

Alle wensen en ideeën leiden uiteindelijk tot een ontwerp op maat.

 

Bouwontwerp & tekening

Met onze technische kennis en ervaring helpen wij de klant graag om hun ideeën vorm te geven. Het ontwerp kan door een externe architect ofwel door het eigen ontwerpbureau van Hollema Bouw worden uitgewerkt.

 

Vergunning & bouwaanvraag

Het verzorgen van de bouwvergunningstukken en de bouwaanvraag kunnen wij voor u regelen. U hebt als klant immers al voldoende zaken te overdenken en te regelen. Kijk voor meer informatie op onze pagina vergunningen.

Activiteiten en diensten Woningbouw

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Woningbouw Hollema Bouw Friesland 8

Bedrijfswoningen

Het bouwen van een bedrijfswoning vergt veel uitzoekwerk. Het is nodig om de aanvraag goed, volledig en professioneel in te dienen. Hollema Bouw helpt u uiteraard bij deze stappen.

 

Doordat wij veel ervaring hebben in het aanvragen van vergunningen voor onder andere bedrijfswoningen kunnen wij u optimaal ontzorgen. We denken mee in het gehele proces vanaf de eerste plannen tot de uitvoering en realisatie van uw bedrijfswoning.

 

Nieuwbouw

Naast de stallenbouw hebben wij ruime ervaring met het bouwen van nieuwbouwwoningen. Bij Hollema Bouw zijn wij gewend goede kwaliteit te leveren.

Lees verder

Verbouw

Het is vaak een grote klus om uw huis te verbouwen. Dit gebeurt dan ook slechts één of enkele malen in uw leven. Wij kunnen u door de opgedane ervaringen goed bijstaan in specifieke keuzes, toepassingen en bouwmethodes in het verbouwproces.

Lees verder

 

Betonkelderbouw

Hollema Bouw is op het gebied van de betonbouw onbetwist een specialist. Met onze diverse flexibele systeembekistingen kunnen we eigenlijk elke kelder of fundering uitvoeren.

Lees verder

Werkwijze van hollema Bouw

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland