Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Betonkelderbouw Friesland en omstreken


Hollema Bouw is op het gebied van de betonbouw onbetwist een specialist. Met onze diverse flexibele systeembekistingen kunnen we eigenlijk elke betonkelder of fundering uitvoeren.

 

Of het nou gaat om rechte wanden of om ‘ronde’ wanden, hoge wandhoogte of juist lage wanden, bij ons zijn de mogelijkheden talloos. Het maken van een kelder of betonwanden in bestaande gebouwen is voor ons geen probleem.

 

Mestkelder Friesland en omstreken

Mest dat in de veehouderij geproduceerd wordt, wordt veelal opgeslagen in mestkelders. Wij zijn naast het bouwen van de stallen ook gespecialiseerd in de bouw van bijbehorende betonnen mestkelders maar ook keerwanden en alle andere soorten van betonnen opslag.
 
De mestkelder bevindt zich vaak onder de stal, maar het kan zich ook bijvoorbeeld onder de kuilvoerplaat bevinden.
 
Door een aantal omstandigheden, waaronder het grondwatercontact, is het belangrijk om te zorgen dat de kelder op een vakkundige manier gemaakt wordt zodat deze waterdicht is. Ook houdt Hollema Bouw rekening met alle andere (door u gestelde) eisen.

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Kelders onder woningen

Veel mensen willen graag een kelder onder hun woning omdat het zeer praktisch is. Wij kunnen voor u een huis laten bouwen met een kelder, maar ook aan de hand van een verbouw een kelder plaatsen onder uw woning.

 

Een kelder onder de woning geeft veel extra woon- of opslagruimte. Bijvoorbeeld een studio, wijnkelder, fitness- of sportruimte, provisiekelder of garage. Voor het laten bouwen van een kelder komen er een aantal zaken bij kijken, zoals de fundering en het grondwaterpeil. Een kelder kan de nodige risico’s opleveren. Hierdoor is het belangrijk dat dit op een professionele manier gebeurt! Hollema Bouw helpt u vanaf het ontwerpen van de constructie van uw kelder tot en met een vakkundige uitvoering.
 

Overig

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor betontoepassing. Denk aan ronde wandbekisting voor bassins, draaimelkstallen of het storten van wanden voor voeropslag/sleufsilo’s.

Betonkelder bouwen friesland

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland