Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Verbouw


Het is vaak een grote klus om uw huis te verbouwen. Dit gebeurt dan ook slechts één of enkele malen in uw leven.

 

Hollema Bouw kan u door de opgedane ervaringen goed bijstaan in specifieke keuzes, toepassingen en bouwmethodes in het verbouwproces. Ook helpt Hollema Bouw u om een overzicht te maken van wat er bij de voorbereidingen allemaal moet gebeuren, als bijvoorbeeld de vergunning aanvraag. Hierdoor bent u goed voorbereid op de bouw en kunt u zo een afspraak maken met onze architect en de aannemer. Hierdoor ziet u uit op een succesvolle verbouwing.
 
Ook kunt u door rekening te houden met verschillende maatregelen in aanmerking komen voor subsidieregelingen. Een voorbeeld hiervan is de energiebesparende maatregel. Hollema Bouw is op de hoogte van de hedendaagse subsidieregelingen en helpt u ook zo door het doolhof van wet -en regelgeving. Waardoor het voor u een plezierige verbouwing gaat worden. 

 

Voor een vrijblijvend gesprek komt onze specialist graag bij u langs. Bel naar 0512 - 362 255 of stuur een e-mail naar info@hollemabouw.nl.

Activiteiten en diensten Verbouw

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland