Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Maneges & pensionstalling


Wilt u een nieuwe manege of stal laten bouwen? Wij bouwen, verbouwen of renoveren maneges of stallen op basis van onze jarenlange ervaring. Hollema Bouw adviseert, legt u alle mogelijkheden voor, maakt constructietekeningen van uw bouwwensen en bouwt vervolgens precies zoals u wilt.

 

Soorten maneges en stallen

Een trainingshal, paardenbox of het ontwikkelen van een compleet paardenbedrijf/stoeterij of manegebedrijf, samen met Hollema Bouw gaat het lukken.

 

Wij denken graag mee

Hollema Bouw kan bij de realisatie van maneges en stallen het volledige project voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van de stallen en zelfs het gehele erf bij uw manege!

 

VERGUNNING & BOUWAANVRAAG

Uiteraard kunnen wij het verzorgen van de bouwvergunningstukken en de bouwaanvraag voor u regelen. U hebt als klant immers al voldoende zaken te overdenken en te regelen. Kijk voor meer informatie op onze pagina vergunningen.

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

1 Maneges en pensionstallingen Hollema Bouw Friesland

Werkwijze

Hollema Bouw levert maatwerkoplossingen op basis van de uitgebreide kennis uit onze 60 jaar ervaring. We proberen te werken met korte en duidelijke communicatielijnen, zowel intern als extern.

 

In de projecten stellen we ons altijd flexibel, bedrijfsgericht en duurzaam op.

 

WERKGEBIED

Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast zijn we ook actief in Overijssel, Noord-Holland en Flevoland, met in het bijzonder de Noordoostpolder en de Flevopolder, en in Noord-West Duitsland.

 

Ook als uw project zich op een andere locatie bevindt horen we graag van u zodat we mee kunnen denken.

 

MAATWERK

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing die u niet precies kunt vinden op onze website? Laat het ons dan weten.

 

Wij denken graag met u mee om uw project op maat voor u te verzorgen.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland