Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Nieuwbouw


Naast de stallenbouw heeft Hollema Bouw ruime ervaring met het bouwen van woningen. Bij Hollema Bouw zijn wij gewend goede kwaliteit te leveren. Aan de hand van onze uitstekende dienstverlening en de persoonlijke aandacht voor uw idee├źn komen we altijd tot een mooie overeenkomst.
 
In de jaren 70 is Hollema Bouw begonnen met de stallenbouw en door de loop van de tijd heeft Hollema Bouw zich ook steeds meer gericht op nieuwbouw en verbouw van woningen.

Hollema Bouw kan u van dienst zijn gedurende het gehele traject van begin ontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering. Hollema Bouw heeft dus alles in huis om uw bouwproject met alle zorgvuldigheid uit te voeren en u bij elke stap, als bijvoorbeeld de vergunning aanvraag, te begeleiden.  

 

Voor een vrijblijvend gesprek komt onze specialist graag bij u langs. Bel naar 0512 - 362 255 of stuur een e-mail naar info@hollemabouw.nl.

Activiteiten en diensten Nieuwbouw

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland