Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Agrarische bouw in Friesland


Al ruim 75 jaar heeft Hollema Bouw zich als bouwbedrijf in de agrarische bouw in Friesland, Groningen en de rest van Noord-Nederland, ontwikkeld als een specialist en innovator op het gebied van de huisvesting van rundvee voor de melk- en vleesveehouderij. Onze specialisten, die zelf ook veel praktische ervaring hebben, gaan graag met u in gesprek. Met onze passie voor melkvee kunnen wij als agrarisch bouwbedrijf samen met u tot de beste oplossing of een ontwerpplan op maat komen.

 

Hollema Bouw is een agrarisch bouwbedrijf voor Melkveehouderijen

Bij melkveehouderijen bieden we een breed scala aan mogelijkheden en toepassingen voor de inrichting van uw stallen. Activiteiten en diensten die wij uitvoeren voor en bij melkveehouderijen zijn bijvoorbeeld:

  • Nieuwbouw van ligboxenstallen, diepstrooiselstallen en vrijloopstallen.
  • Nieuwbouw van melkstallen.
  • Nieuwbouw van Amerikaanse of Canadese stalconcepten zoals zandstallen, foliestallen etc.
  • Achterwaartse verlenging of zijdelingse uitbreidingen.
  • Lifting (verhogen) van bestaande bovenbouw.
  • Upgrading van bestaande ligboxenstallen.
  • Vervanging van roostervloeren.
  • Bouwen van mestkelders.
  • Bouwen van sleufsilo’s.
  • Bouwen van voerloodsen of werktuigbergingen.

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Agrarisch bouwbedrijf Hollema Bouw Surhuisterveen

Vleesveehouderijen

Hollema Bouw is een agrarisch bouwbedrijf in Friesland dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van nieuwbouw of verbouwprojecten voor vleesveehouderijen. Met een focus op de huisvesting en stallenbouw voor vleesvee, bieden wij specifieke toepassingen die voldoen aan de behoeften van moderne zoogkoeienhouderijen en vleesstierenhouderijen.

 

Een van onze specialiteiten zijn potstallen, ook bekend als diepstrooiselstallen, die in diverse uitvoeringen worden aangeboden om aan de specifieke eisen van verschillende veehouderijen te voldoen. Deze potstallen bieden een comfortabele leefomgeving voor het vee en dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

 

Daarnaast biedt ons agrarische bouwbedrijf op maat gemaakte oplossingen voor groepshuisvesting van vleeskalveren, zowel voor rosé als witvlees. Deze moderne stalontwerpen zijn gericht op het maximaliseren van het dierenwelzijn en het optimaliseren van de productiviteit van de vleesveehouderij.

PAARDENHOUDERIJEN

Als agrarisch bouwbedrijf uit Friesland is Hollema Bouw geen onbekende in de paardenhouderijsector. We hebben een uitgebreide ervaring in het realiseren van hoogwaardige bouwprojecten voor zowel professionele sportpaardenstallen als voor recreatief gebruik. Onze expertise strekt zich uit tot het ontwerpen en bouwen van paardenstallen die voldoen aan de specifieke behoeften van paardenhouders. Of het nu gaat om individuele stallen of grootschalige complexen, we leveren maatwerkoplossingen die comfort, veiligheid en functionaliteit combineren.

 

Daarnaast bieden we ook diensten aan voor de bouw van rijhallen, waar zowel professionele ruiters als recreatieve paardenliefhebbers kunnen trainen en rijden in alle weersomstandigheden. Onze rijhallen worden ontworpen met aandacht voor natuurlijke verlichting, goede ventilatie en duurzame materialen, zodat ze optimaal geschikt zijn voor gebruik gedurende het hele jaar.

 

Met onze focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid streven we ernaar om de verwachtingen van ieder agrarisch bedrijf te overtreffen en bij te dragen aan het succes en welzijn van hun bedrijf.

agrarische bouw hollema bouw paardenstallen

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland