Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Asbestsanering in Friesland en de rest van Noord-Nederland


Liggen er op uw gebouw nog asbest golfplaten? Hollema Bouw regelt het voor u van de voorbereiding tot de uitvoering. Van het saneren van het asbest tot het renoveren van uw dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak vervangen wordt door een milieuvriendelijker en/of een beter geïsoleerd dak.

 

Sloopvergunningen

Wij zorgen samen met u voor de sloopvergunning. Ook zorgen wij voor een inventarisatie rapport zodat u de subsidie kunt aanvragen. Voor u het weet is het asbest verleden tijd. U geniet van de vele voordelen van een asbestsanering en dakrenovatie die Hollema Bouw voor u regelt.

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Asbestinventarisatie

Na een informatief gesprek zal er een asbestinventarisatie plaatsvinden om duidelijk te maken of en hoeveel asbest er aanwezig is en op welke plekken. Vervolgens zullen we beginnen met het opmeten van de daken en zal door ons de nodige werkvoorbereiding plaatsvinden.

 

ASBESTSANERING

De asbest platen zullen gesaneerd worden en vervolgens zal uw dak voorzien worden van nieuwe dakbedekking naar uw keuze. Alle werkzaamheden zullen in goed overleg met u en op maat worden uitgevoerd naar uw wensen.

Werkgebied

Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast zijn we ook actief in Overijssel, Noord-Holland en Flevoland, met in het bijzonder de Noordoostpolder en de Flevopolder. Ook zijn we regelmatig actief op de Waddeneilanden en in Noord-West Duitsland. Ook als uw project zich op een andere locatie bevindt horen we graag van u zodat we mee kunnen denken.

 

Maatwerk

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing die u niet precies kunt vinden op onze website? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee om uw project op maat voor u te verzorgen.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland