Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Bewaarplaatsen bouwen Friesland


Hollema Bouw kan u tevens van dienst zijn bij het ontwerpen en bouwen van bewaarplaatsen voor verschillende producten in bijvoorbeeld de akkerbouw. We zullen uw bewaarschuur uiteraard volgens alle nieuwste ontwikkelingen gaan bouwen. Hollema Bouw is als agrarisch bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen of verbouwen van bewaarplaatsen in Friesland.

 

Samen met u proberen we uw wensen, ideeën en mogelijkheden te vertalen in een bouwplan. Alle denkbare opties en mogelijkheden liggen binnen bereik. Denk hierbij aan:

  • Kistenbewaring
  • Los gestort
  • Ventilatie kanalen
  • Luifels

 

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Bewaarplaatsen Hollema Bouw Friesland 4

Nieuwste technieken en ontwikkelingen bij de bouw van uw bewaarplaats

Wanneer u Hollema Bouw inschakelt voor het realiseren van uw bewaarplaats, kunt u erop vertrouwen dat we gebruikmaken van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Onze bewaarplaatsen worden ontworpen met het oog op optimale isolatie, energie-efficiëntie en duurzaamheid, zodat uw opgeslagen goederen en producten veilig en in topconditie blijven.

 

Bewaarplaatsen met goede condities voor uw goederen

Onze bewaarplaatsen zijn speciaal ontworpen om uw producten op de juiste temperatuur te kunnen bewaren, waardoor de kwaliteit behouden blijft. Of het nu gaat om aardappelen, uien of andere goederen, wij begrijpen het belang van goede isolatie om de versheid en kwaliteit van uw producten te waarborgen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw bewaarplaats altijd voldoet aan de hoogste normen op het gebied van isolatie en temperatuurbeheersing.

 

Bij Hollema Bouw streven we ernaar om bewaarplaatsen te bouwen die niet alleen voldoen aan uw huidige behoeften, maar ook aan de toekomstige eisen. Door te investeren in energiezuinige oplossingen en innovatieve technologieën, zorgen we ervoor dat uw bewaarplaats klaar is voor de uitdagingen van morgen. Onze focus op duurzaamheid en efficiëntie betekent dat uw bewaarplaats niet alleen goed is voor uw producten, maar ook voor het milieu en uw energierekening.

 

Kortom, met Hollema Bouw bent u verzekerd van een bewaarplaats die voldoet aan alle moderne normen en eisen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van de perfecte bewaarplaats voor uw behoeften.

Werkgebied

Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast zijn we ook actief in Overijssel, Noord-Holland en Flevoland, met in het bijzonder de Noordoostpolder en de Flevopolder. Ook zijn we regelmatig actief op de Waddeneilanden en in Noord-West Duitsland. Ook als uw project zich op een andere locatie bevindt horen we graag van u zodat we mee kunnen denken.

 

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ontzorgen in dit proces. We zorgen voor een goed uitgedacht plan en moderne ontwerpen die altijd bij uw wensen passen.

 

MAATWERK

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing die u niet precies kunt vinden op onze website? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee om uw project op maat voor u te verzorgen.

 

Andere diensten van Hollema Bouw

Naast het bouwen van bewaarplaatsen, richt Hollema Bouw zich ook op de nieuwbouw/verbouw van: Loodsen & schuren, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Maneges, Stalinrichting en Onderhoud en renovatie.

Bewaarplaatsen Hollema Bouw Friesland 10

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland