Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Nieuws en media


Hier kunt u verschillende nieuwsberichten, agendapunten en andere media publicaties zoals video's en interviews vinden.

Hieronder zijn video's te vinden

Den Hartog

 

 

Deiman-Ottens

 

Eppinga

CRV

 

Eerder nieuws

Hollema Bouw neemt agrarische bouwactiviteiten VAN Kenders Bouw over 

 

Hollema Bouw B.V. uit Surhuisterveen neemt vanaf 1 januari 2020 de agrarische bouwactiviteiten en het agrarische bouwpersoneel van Kenders Bouw uit Bedum over. Door deze overname versterkt Hollema Bouw zijn voorname positie in de noordelijke agrobouwsector.

Hollema Bouw is een gerenommeerde speler in de noordelijke bouwsector. Deze veelzijdige en innoverende bouwonderneming is dagelijks met veertig medewerkers actief in o.a. agro-, utiliteits- en woningbouw. De afgelopen veertig jaar heeft Hollema Bouw zich daarbij eveneens ontwikkeld als specialist en innovator op het gebied van huisvesting van rundvee voor de melkvee- en vleesveehouderij.

De directeuren Gerben Land en Anne Bosklopper van Hollema Bouw, zijn blij met deze mooie kans. "Op deze manier breiden we ons netwerk en marktgebied in de agrarische bouwsector uit en krijgen we veel nieuwe kennis, inzichten en ervaring aan boord. Daar zijn we erg blij mee. Bedrijven en mensen die qua agro-DNA en bouwachtergrond zoveel op elkaar lijken, kunnen elkaar alleen maar versterken," aldus Gerben Land.

Facebook


Rapportage in de vakblad Boerderij. 🤩#Boerderij #passievoormelkvee #trotsoponsteam
Hollema Bouw B.V. Werkzaamheden juli 2024🤩
Update week 27🤳 Geweldig wat wordt er een werk verzet💪 #trotsoponsteam #ontwerphollemabouw #passievoormelkvee #akkerbouw #bet…

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland