Hollema Bouw B.V. Bel ons
Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0512 - 362 255

of mailen naar info@hollemabouw.nl

Asbestsanering


Asbest dak renoveren

Liggen er op uw stallen nog asbest golfplaten? Hollema Bouw regelt het voor u van de voorbereiding tot de uitvoering. Van het saneren van het asbest tot het renoveren van uw dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak vervangen wordt door een milieuvriendelijker en zeker veel beter geïsoleerd dak en dat is een win-win situatie bij asbestverwijdering, u heeft immers tevens een dak renovatie.

 

Wij zorgen samen met u voor de sloopvergunning. Ook zorgen wij voor een inventarisatie rapport zodat u de subsidie kunt aanvragen. En voor u het weet is het asbest verleden tijd en geniet u van de vele voordelen van een asbestsanering en dak renovatie door Hollema Bouw voor u geregeld.

 

Indien u graag meer informatie wenst dan staan wij u graag te woord!

 

Na een informatief gesprek zal er een asbestinventarisatie plaatsvinden om duidelijk te maken of en hoeveel asbest er aanwezig is. Vervolgens zullen we beginnen met het opmeten van de daken, en zal door ons de nodige werkvoorbereiding plaats vinden.

 

De asbest platen zullen gesaneerd worden en vervolgens zal uw dak voorzien worden van nieuwe dakbedekking naar uw keuze. Alles in goed overleg met u en op maat uitgevoerd naar uw wensen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor advies op maat voor u.