Hollema Bouw B.V. Bel ons
Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0512 - 362 255

of mailen naar info@hollemabouw.nl

Stalinrichting


Hollema Bouw is al geruime tijd dealer van Spinder Stalinrichting en Agri XL Stalinrichting. U kunt bij ons terecht voor advies, levering en eventuele montage.

Voor de levering van losse artikelen uit de catalogus of de levering van een compleet inventaris kunt u gerust contact met ons opnemen. Vraag vrijblijvend om advies, een offerte of het toesturen van een catalogus.

 

agrixl2

De dochteronderneming van Hollema Bouw, Agri XL, is al geruime tijd dealer van stalinrichting. U kunt bij Agri XL terecht voor een compleet assortiment van:

  • Het inrichten van melkveestallen
  • Het inrichten van jongveestallen
  • Jongvee opfok systemen
  • Verlichting
  • Drinkwatersystemen
  • Ventilatiesystemen
  • Voergangbruggen

De medewerkers van Agri XL voorzien u graag van advies.

spinder logo rgb 300dpi
Dieren die zich beter voelen, presteren beter. Daarom betekent comfort veel meer dan alleen gemak. Zo zorgen de producten van Spinder voor een goed stalklimaat waarbij optimale gelegenheid tot rust, voedering en beweging leiden tot betere resultaten. Dit hogere rendement is natuurlijk een van de belangrijkste factoren in een moderne en efficiënte rundveehouderij.

 

Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Spinder het grootste assortiment. Ook op gebied van mestverwerking beschikt Spinder over de producten die het voor de veehouder mogelijk maken schoner en hygiënischer te produceren.


Spinder heeft regelmatig restproducten of gebruikte stalinrichting in de aanbieding. www.spinder.nl.

 

Voor een vrijblijvend gesprek komt onze specialist graag bij u langs. Bel naar 0512 - 362 255 of stuur een e-mail naar info@hollemabouw.nl.