Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Agrarisch bouwbedrijf Drenthe


Hollema Bouw, al meer dan 75 jaar een toonaangevend agrarisch bouwbedrijf, biedt zijn expertise ook aan in Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in zowel melkveehouderijen als vleesveehouderijen en bieden innovatieve, op maat gemaakte oplossingen voor uw stallen en bedrijfsgebouwen. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren en het welzijn van uw vee te verbeteren. Met onze passie voor melkvee kunnen wij als agrarisch bouwbedrijf in Drenthe samen met u de beste oplossing of een op maat gemaakt ontwerpplan realiseren.

Hollema Bouw, de specialist in agrarische bouw

Bij Hollema Bouw bieden wij een breed scala aan diensten voor melk- en vleesveehouderijen in Drenthe, waaronder:

Ligboxenstallen, diepstrooiselstallen en vrijloopstallen

Of u nu een nieuwe stal wilt bouwen of uw bestaande stal wilt verbeteren, wij bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

 

Moderne melkstallen

Wij ontwerpen en bouwen melkstallen die efficiëntie en comfort combineren, met de nieuwste technologieën en ergonomische ontwerpen.

 

Innovatieve stalconcepten

Heeft u interesse in moderne stalconcepten zoals zandstallen of foliestallen? Wij hebben de expertise om deze innovatieve stallen te realiseren.

 

Uitbreidingen en verlengingen

Heeft u behoefte aan extra ruimte? Wij kunnen uw bestaande stal uitbreiden met achterwaartse verlengingen of zijdelingse uitbreidingen, zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren. Soms is extra hoogte nodig in uw stal. Wij kunnen de bovenbouw verhogen voor betere ventilatie en meer ruimte.

Upgrading van bestaande stallen

Verhoog het comfort en de efficiëntie van uw bestaande ligboxenstallen met onze upgrading-diensten.

 

Roostervloeren vervangen

Wij vervangen versleten roostervloeren met nieuwe, duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Mestkelders

Voor een goede mestopslag bouwen wij mestkelders die voldoen aan alle milieu- en veiligheidsvoorschriften.

 

Sleufsilo’s

Voor de opslag van voer bieden wij duurzame en functionele sleufsilo’s.

 

Voerloodsen en werktuigbergingen

Wij realiseren ook loodsen en bergingen voor de opslag van voer en landbouwmachines.

Agrarische bouw Drenthe: Voorbeelden en projecten

Bekijk onze agrarische bouw projecten voor voorbeelden en recent uitgevoerde projecten in Drenthe, Friesland, Groningen en omstreken.

 

Bekijk onze projecten

Hollema Bouw het agrarische bouwbedrijf in Drenthe

Bij Hollema Bouw combineren we diepgaande kennis van de agrarische sector met een passie voor innovatie en kwaliteit. Wij streven ernaar om de verwachtingen van ieder agrarisch bedrijf te overtreffen en bij te dragen aan het succes en welzijn van hun bedrijf. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren en uw groei kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte bouwoplossingen.

 

Onze aanpak

Onze nuchtere bedrijfscultuur in combinatie met een inspirerende aanpak, staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en tevreden klanten. Met onze goed geoutilleerde werkplaats en de inzet van modern materiaal, zijn wij in staat elk project binnen een strakke planning tot een goed einde te brengen. Wij werken voornamelijk in Friesland, Drenthe en Groningen, maar zijn ook actief in de Noordoostpolder.

melkstallen bouwen friesland

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland