Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naarU kunt bellen naar 0512 - 362 255

of ons contactformulier invullen

Agrarisch bouwbedrijf Groningen


Al meer dan 75 jaar heeft Hollema Bouw zich als agrarisch bouwbedrijf in Groningen gespecialiseerd in de agrarische bouw van bijvoorbeeld Ligboxenstallen, pluimveestallen en melkstallen. Doordat we gevestigd zijn in Surhuisterveen, is Groningen en de rest van Noord-Nederland dichtbij. Wij zijn experts op het gebied van huisvesting voor melk- en vleesvee. Onze specialisten, die zelf ook veel praktijkervaring hebben, staan klaar om met u in gesprek te gaan. Met onze passie voor melkvee kunnen wij als agrarisch bouwbedrijf in Groningen samen met u de beste oplossing of een op maat gemaakt ontwerpplan realiseren.

Hollema Bouw, de specialist in agrarische bouw

Bij Hollema Bouw combineren we jarenlange ervaring met een passie voor de agrarische sector. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van melkveehouderijen en bieden oplossingen die bijdragen aan het succes en de groei van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende bouwproject.

 

Als agrarisch bouwbedrijf verzorgen we ook in Groningen de volgende bouwprojecten:

Ligboxenstallen, diepstrooiselstallen en vrijloopstallen

Of u nu een nieuwe stal wilt bouwen of uw bestaande stal wilt verbeteren, wij bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

 

Moderne melkstallen

Wij ontwerpen en bouwen melkstallen die efficiëntie en comfort combineren, met de nieuwste technologieën en ergonomische ontwerpen.

 

Innovatieve stalconcepten

Heeft u interesse in moderne stalconcepten zoals zandstallen of foliestallen? Wij hebben de expertise om deze innovatieve stallen te realiseren.

 

Uitbreidingen en verlengingen

Heeft u behoefte aan extra ruimte? Wij kunnen uw bestaande stal uitbreiden met achterwaartse verlengingen of zijdelingse uitbreidingen, zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren. Soms is extra hoogte nodig in uw stal. Wij kunnen de bovenbouw verhogen voor betere ventilatie en meer ruimte.

Upgrading van bestaande stallen

Verhoog het comfort en de efficiëntie van uw bestaande ligboxenstallen met onze upgrading-diensten.

 

Roostervloeren vervangen

Wij vervangen versleten roostervloeren met nieuwe, duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Mestkelders

Voor een goede mestopslag bouwen wij mestkelders die voldoen aan alle milieu- en veiligheidsvoorschriften.

 

Sleufsilo’s

Voor de opslag van voer bieden wij duurzame en functionele sleufsilo’s.

 

Voerloodsen en werktuigbergingen

Wij realiseren ook loodsen en bergingen voor de opslag van voer en landbouwmachines.

Agrarische bouw Groningen: Voorbeelden en projecten

Bekijk onze agrarische bouw projecten voor voorbeelden en recent uitgevoerde projecten in Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken.

 

Bekijk de stallenbouw projecten

Hollema Bouw het agrarische bouwbedrijf in Groningen

Ons team van ervaren vakmensen begeleidt u bij elke fase van uw bouwproject, van ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om de nieuwbouw van stallen, renovaties of uitbreidingen, wij zorgen voor duurzame en efficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw veehouderij kunnen betekenen. Hollema Bouw is uw betrouwbare partner voor agrarische bouwprojecten in Groningen en de rest van Noord-Nederland.

melkstallen bouwen friesland

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen?

Onze specialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 0512 - 362 255 of vul ons contactformulier in.

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland